Jom Klik Tengok Apa Yang Best !

Friday, April 1, 2011

Jom Join!

Assalamualaikum & Hye...
Kali ni Honey nak join benda nieh...
hehehe...
Jom join CONTEST...

Yang pastinya hadiahnyer
memang lumayan..
hadiah percuma tau...

Klik SINI
*sory lupa nak letak link*

Best ooo...
Tu tengok la syarat-syaratnya tu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Syarat untuk mendapat hadiah percuma

1. Jadi follower blog first journey ( senang je sesape pun boleh buat ) sesape yang takde blog boleh juga,just create google akaun
2.  Copy paste n3 ini dan letak banner ( excange banner ) kat sidebar atau mana-mana anda suka
3. Tag seberapa ramai kawan anda untuk join
4.Yang dan join sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya senang saya bw ok.

Contest ini akan ditutup pada 15 April 2011 dan keputusannya akan diumunkan pada 18 April 2011

Haa....Apalagi....
Jom r start...Dont waste our time....

Honey nak tag diorang
1) Seecane
2) SoMeTHiNG DiFFeReNT
3) ~Asrar Sh~
4) Pikah Wahid
5) Cik Diana
6) ►AdamXis◄
7) Fahmi
8) Cik Betty
9) @in k@tie
10) aimi nadiah
11) MOYMOY
12) Nor Adzwaty Rokkafella
13) ::♥Miss Infinitty♥::
14) Amsyar Nazar
15) kiera'sakura
16) Diyana....teruterubutzu
17) Cik Bunga
18) ketawariang
19) greenailin
20) Mimiey Peony
21) *cik cilipadi_hafizah*
22) kay_are
23) ! NUR AISYA HUMAIRA !
24) MeMHalid
25) Faztee
26) Huszaini
27) DiNaZ
28) .sofiya cik bulan.
29) ahsfantasy24
30) nadirah shahid
31) ~queraiza cullen
33) Cma Shiema
35) alexa yussida
36) aidasalihan
37) ameer
38) miezah ghani
39) Eyqasara
40) slumberznanie
41) cik mimie
42) Fie aka Tea
43) Woofer storm
44) islahatiku
45) AnakUluCheka
46) zahratul laila !
47) Pearl Kaz
48) Shafa
49) dyanzjha
50) arian87
51) LALABEILA
52) Dr. MiZed
53) chenta-shazana
54) IntanMaizura Ismail
55) Mr. Eye
56) (One) SiTi *
57) ilham_un
58) aqiem_Aziz
59) Kak Daa
60) MadaM LaLa
61) nurazlin mohamad
62) Ibu Arif Atan
63) Fathiah Jasni
64) eyqa amin
65) AyeshaRamlee
66) dYba
67) Anis Anissa
68) cik kite
69) Farah Nadia
70) nYomel
71) Miss Zymah
72) Nasyita Kamal
73) Qaseh Johanna
74) dyg_khairunisa
75) hyuk
76) logorithm
78) azura
79) cik dilla..
80) atiQah.sya
81) Siti Nurhuda
82) yatieOwner
83) Shahrina My
84) ~Eizny Ejan~
85) Surie
86) Cik Rose
87) Arenyss
88) Rynn Baharun
89) nadila azhar
90) Minie
91) ~naddy~
92) nurkass
93) iezawanza
94) farahheartbeat
95) Mr. TN_SkY
96) asmy
97) efa nur
98) mama zakuan
99) Zana~Sweet Rose
100) annis
101) Rozita
102) azureen yazid
103) cimot
104) Rozsyah
105) Siti Khadijah Shamsudin
     106) nia
107) ::MISS PIKON::
108) Elhidayah Elias
109) shaLiciOus
110) Cik Z@i Pen@ng
111) ijal

Hah!
Hamik ko...punye susah payah nak tag dirang nieh...
Hope berpeluang la untuk memang...

6 comments:

  1. ga apa nie?? erm x ada link ke ga nie pon??
    (kerr dinaz yang x fhm nie??)

    ReplyDelete
  2. thnx tag.. insyaAllah join.. :)

    ReplyDelete
  3. very very sory to all of my tag fren...
    i lupa nk ltk link..tu i bru ltk.
    banner ada kt side bar..huhu..
    very2 sory okey..

    ReplyDelete

Meh Komen Sini...